Va asteptam la tirgul scolar
"Moldexpo" 24- 28 august

  FX-Textil este o fabrică orientată spre costume pentru bărbați și uniforme pentru băieți și fetițe. Fabrica funcționează din anul 2004 și în acest timp s-a impus ca un producător de calitate și un partener de încredere.

  Având în vedere eventualele dorințe ale consumatorilor noștri, ne-am concentrat asupra:

  • Confort - costumul bărbătesc și uniforma ar trebui, în primul rând, să fie confortabile și să nu limiteze mișcarea purtătorului, indiferent dacă este vorba de o întâlnire de afaceri sau pleacă după o nouă porție de cunoștințe.
  • Practicitate - produsele noastre sunt realizate din pînze care nu se șifonează, nu alunecă în jos, nu-și pierd aspectul lor în timp.
  • Calitate - înainte de a oferi produsele clienților , am fost testați de stat și am obținut certificatul de calitate. Toate produsele noastre sunt certificate.
  • Accesibilitate - prețul este întotdeauna important, și oferim o calitate buna la un preț corespunzător. Datorită prețului său redus și perioada lungă de purtare consumatori sunt mulțumiți de produsele noastre.

  Noi oferim modele clasice, care nu ies din moda. Cu toate acestea, în colecția noastră, există modele care arată modern și elegant, datorită folosirii pînzelor contemporane. În crearea produselor noastre investim experiență și profesionalism, ce evident nu a trecut neobservat de către clienții noștri.

  • Produse pentru bărbați
  • Produse pentru copii

  CONTACTE

  Adresa Chisinau, Str. Armeneasca 25, ap. 12

  Telefon: /373-22/ 27-27-07
  Mob. 079503421

  Email: fux@fx-textil.md